SLEEPYHEAD – 03/06/2020

Bij Debabyboetiek zijn we super enthousiast over de prachtige Sleephead nestjes, maar er zijn zoveel zoveel verschillende nestjes op de markt, waarom kiezen wij speciaal voor Sleepyhead?

De sleepyhead nestjes zijn uitvoerig getest, met behulp van de meest ademende materialen om de perfecte omgeving voor  je kleintje te creëren. Ze gebruiken geen kind-onvriendelijke materialen, zoals elastieken touwtjes of kleine ‘houtje-touwtje’ sluitingen. Alle materialen die ze gebruiken, zoals clips en ritsen zijn baby-proof. Ook de clips die de bumpers tegen elkaar aanhouden, springen vanzelf open als er met meer dan 5 kilo gewicht op geduwd/tegen getrapt word.

De nestjes worden ontworpen met de luchtdoorlatendheid in gedachten, het gezicht van de baby ligt relatief hoog ten opzichte van de zijkanten. Die zijkanten zijn laag en afgerond, hierdoor ligt de baby op de juist manier in het nestje, op zijn rug en ademt in ‘open lucht’. In tegenstelling tot veel andere nestjes of mandjes, is het interieur van de nestjes zorgvuldig ontworpen om met een maximale ademend vermogen te bereiken.

Ook zijn de nestjes licht gewicht, dus perfect als je het nestje vaak wilt verplaatsen of mee wilt nemen op reis bijvoorbeeld!

Buiten de veiligheid heeft sleepyhead ook de meest prachtige printjes voor de nestjes. De hoezen zijn ook los verkrijgbaar, dus je geeft je nestje dan gelijk weer een hele nieuwe look!

———————————————————————————————————————————————————————————————-

KRAAMPAKKETTEN – 06/05/2020

Bij debabyboetiek kon je natuurlijk altijd al de leukste kraampakketten shoppen, maar in deze tijd willen we jullie ook blijven helpen met cadeautjes sturen naar de nieuwe ouders (to be). Je kunt via onze webshop cadeautjes bestellen en deze direct naar de ouders laten opsturen! Je kunt bij de opmerkingen een berichtje achter laten of wij het willen inpakken of een ander verzoekje. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen als je speciale wensen hebt of wilt overleggen over de opties. We hebben de liefste kleine babypakjes van oa Mac illusion, Patachou, Tutto Piccolo, Purete du bebe, de mooiste nestjes van Sleepyhead, schoentjes van Mayoral en Absorba, knuffeltjes van Doudou en Happy Horse of accessoires voor de babykamer! Dus kom je er niet uit op de webshop. neem dan even contact met ons op via de mail, instagram of facebook!

——————————————————————————————————————————————————————————

NIEUWE ZOMERCOLLECTIE – 20/03/2020

De winkel hangt vol met de nieuwste zomercollectie’s van diverse merken zoals Mayoral, Babidu, Patachou, Absorba en nog veel meer merkjes. Zoals jullie van ons gewend zijn zit er veel lichtroze en lichtblauw in de collectie. Toch zie je in de collectie van Mayoral veel geel en blauw die afgewerkt zijn met een madeliefje. Prachtig om te dragen met de zonnige dagen.

Om niet te vergeten hebben wij ook weer volop newborn collectie binnen met heerlijke boxpakjes en bij passende geboorte mutsjes.

Ben je op zoek naar een kraamkado? Onze winkel staat vol met schattige kadootjes naar ieders budget.

Kom je de nieuwe zomercollectie 2020 van Debabyboetiek shoppen bij ons in de winkel? Of shop online op www.debabyboetiek.com

———————————————————————————————————————————————————————————————-